Inspiration

Ikea hacks – knepen som gör dina möbler bättre och snyggare

Ikea hacks – knepen som gör dina möbler bättre och snyggare

Inspiration

Vill du göra dina Ikea-möbler snyggare, bättre och mera personliga? Klart att du gör! Här är några enkla tips och knep som verkligen gör stor skillnad.

Skydda dig mot vägglöss – bett, symtom och sanering
Inspiration

Vägglöss sprider sig i rasande fart i flera storstäder, bland annat via kollektivtrafiken. Så här undviker du att få med dig vägglöss hem och minimerar skadorna – om det värsta skulle hända.

Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Inspiration

Du har redan insett att det är dags att börja styrketräna nu när du glidit in i medelåldern. Och det är ju steg 1. Men för att få optimal utväxling räcker det inte att lyfta skrot – du måste ha krubb som bygger kropp också. Så prova Våra Hems proteinbombade kycklingrecept!

Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Inspiration

Är du man över 40 vill tappa vikt samtidigt som du ökar i styrka? Utan att tvingas ge upp allt som är gott och dessutom kunna ta ett par öl på helgen? Då ska du läsa nu.

Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Inspiration

Så. Det har blivit dags för dig att börja lyfta skrot. Det är ju därför du läser det här. Redaktionen har tagit fram ett program som är perfekt för dig som man över 40 och som aldrig har tränat på gym förut.

Kom in i matchen – så bygger mannen muskler efter 40
Inspiration

Ungdomens krafts dagar må vara på väg att ta slut. Men det är absolut inte för sent att börja lyfta skrot bara för att du hamnat i den gyllene medelåldern. Tvärtom – börja pumpa och skörda frukterna!

Laga viktminskarmiddag – tre proteinrika recept
Inspiration

När du har ätit rätt till frukost och rätt till lunch vill du självklart toppa med en nyttig middag. Musklerna ska ju öka och kilona rasa. Med Våra Hems hälsocoach Görel Brynolfs träningsprogram och proteinbombade recept blir framgången ett faktum.

Guide: Bikarbonat är din bästa vän vid städning och rengöring
Inspiration

Bikarbonat kan användas till mycket och ingår ofta i olika ”husmorstips”. Rätt använt är bikarbonat ett miljöskonsamt och effektivt rengöringsmedel. Men det finns också områden du bör undvika – läs vår guide för att göra rätt.

Laga nyttig frukost och maxa din träning – tre proteinrika recept
Inspiration

Om du vill gå ner i vikt och öka muskelmassan är det viktigt att äta rätt. Framför allt handlar det om att få i sig tillräckligt med protein. Våra Hems hälsocoach Görel Brynolf har tagit fram tre härliga frukostar som innehåller allt du behöver för att få kraft fram till lunch.

Välj rätt kulör på inredningen – det här är hetaste färgerna i år
Inspiration

När de kunniga ser i sin spåkula kommer allt starkare och personligare färger göra entré i de svenska hemmen 2024. Våra Hem har örnkoll på trenderna som ger energi till din bostad.

Fixa formen efter 40 – långsiktigt och hållbart för kvinnor
Inspiration

Efter nyår brukar gymmen vara fulla av nya träningsentusiaster som ska infria sina löften. Men bara några veckor senare har leden glesats ut. Nu finns dock inga ursäkter för putmagar och gäddhäng längre. Gotländska hälsocoachen Görel Brynolf delar nämligen med sig av sina bästa tips för hur du ökar muskelmassan och går ner i vikt. Och det förnämsta av allt: All träning kan du köra hemma!