Spara försäkringspengar på ett klick
PUBLICERAD 16/11/2023

Spara försäkringspengar på ett klick

Ekonomi I dessa tider kan det vara bra att se över och sänka kostnader. Ett sätt är att ta reda på hur mycket du betalar för din bilförsäkring. Med Compricer får du svar på tal och ser enkelt om du kan spara tusenlappar.

Visst är det dumt att betala för mycket för en bilförsäkring? Och visst kan det kännas jobbigt att byta försäkringar hit och dit? Men det finns ett sätt som underlättar det och kan göra bytet till en ren vinst.

Stora skillnader i premier mellan olika försäkringsbolag för samma bil

Compricer jämförde nyligen en Volvo V60 och försäkringen kostade mellan 4 248 och 14 064 kronor att helförsäkra beroende på vilket försäkringsbolag du väljer. 

Gör så här för att se om du kan spara tusenlappar

  • Besök compricer.se/forsakring/bil
  • Skriv in ditt registreringsnummer
  • Välj försäkringstyp (trafik-, halv- eller helförsäkring)
  • Ange ditt personnummer (priset varierar beroende på ort, kön, skadehistorik etc.)
  • Skriv in ditt telefonnummer om du vill ha hjälp av Compricers rådgivare

När du kommit till resultatet kan du även välja att hämta uppgifterna från ditt befintliga försäkringsbolag med Bank-ID så du i sökresultatet kan se vad du betalar idag, din nuvarande självrisk, när din försäkring förnyas och hur mycket du kan spara på att byta försäkringsbolag.

Se över alla försäkringar och spara mer

Vem vet, kanske har du redan den billigaste försäkringen om du har samlat fler försäkringar hos samma bolag? Men det är ingen garanti. Därför är det alltid bra att du besöker Compricer och ser över alla dina försäkringar. Det kan nämligen finnas tusenlappar att spara.

Se vad du får för pris – Jämför bilförsäkring här >>

 

Mer om Ekonomi
Inflationen sjunker – detta händer med styrränta och dina banklån
Inflationen sjunker – detta händer med styrränta och dina banklån
Ekonomi

Dagens positiva besked om lägre inflation gynnar de svenska hushållen och sätter press på Riksbanken att även sänka styrräntan. Men det är för tidigt att blåsa ”faran över”, dina banklån …

Så fixar du fattiga januari
Så fixar du fattiga januari
Ekonomi

Efter jul och nyår är det många som har svårt att få pengarna att räcka till den 25:e. Följ Våra Hems råd och klara ekonomin under årets värsta månad.

Fynda på Black Friday – spara pengar och undvik att bli lurad
Fynda på Black Friday – spara pengar och undvik att bli lurad
Ekonomi

Det är lätt att bli fartblind när årets stora rea sätter igång. Black Friday och Black Week erbjuder unika fynd men också risk för att bli lurad. Läs vår guide …