Aktuellt

Nu är det sommartid – vad ska det vara bra för, egentligen?

Nu är det sommartid – vad ska det vara bra för, egentligen?

Aktuellt

Varje år kommer den lika säkert som amen i kyrkan. Dagen då svenskens klocka ställs om till sommartid. Men vad är egentligen tanken bakom påfundet? Läs och lär!

Preppa rätt – det här är konserverna du ska bunkra
Aktuellt

Att du ska ha ett matlager i skafferiet så att det räcker vid en kris vet du. Att konserver är prima vet du också. Men hur ska du tänka när du fyller upp köksskåpen? Våra Hem vet!

Översvämningarnas tid snart här – så undviker du katastrofen
Aktuellt

Att få huset översvämmat är en mardröm för de flesta villaägare. Och på grund av klimatförändringarna finns det risk att översvämningarna blir både fler och värre. Men det går att förbereda sig.

Så räddar du alla hjärtans dag – Våra Hems sista minuten-tips!
Aktuellt

Har du fullkomligt glömt bort att alla hjärtans dag står för dörren? Eller har du rent av inte ens koll på att det faktiskt är nu? Inga problem, vi kommer till undsättning.

Så äckliga är dina kuddar – kryllar av kvalster
Aktuellt

Gula kuddar är inte roligt även om man har örngott på dem. För de är fullkomligt knökafulla av kvalster och svampsporer. Och något så motbjudande vill du naturligtvis inte ha i sängen. Men Våra Hem vet hur du håller kuddarna fräscha så länge som möjligt och förhoppningsvis får dem vita igen.

Om krisen kommer – så preppar du ditt hem
Aktuellt

ÖB, politikerna och myndigheterna är eniga. Svenskarna bör preppa för att kunna klara både kris och krig. Rekommendationen är att vi ska ha mat för minst en vecka och rejält med vattendunkar hemma.

Se upp för sotbränder – en av vinterns faror
Aktuellt

Sotbränder är kanske inte så kända men ändå riktigt farliga och kan orsaka stora skador på både människor och hus. Våra Hem lär dig hur du skyddar dig själv och din bostad.

Hela listan: detta är livsfarligt för hunden
Aktuellt

I juletider är det lätt att vilja skämma bort vovven lite extra. Hela släkten ska ju ha det gott under festligheterna. Men tänk på vad du bjuder den fyrbenta familjemedlemmen på. Vissa saker är helt enkelt en dödsfara för jycken.

Fyra myter om förkylning – det här är bara nys
Aktuellt

Under vinterhalvåret härjar förkylningarna och det är hart när omöjligt att hålla sig helt frisk. Många sätter sitt hopp till olika huskurer, men vad är egentligen sant om denna vanliga sjukdom?

Julens bästa tips på mat, godis, pyssel och julklappar
Aktuellt

Välkommen till vår fantastiska guide för julen. Här delar vi med oss av de bästa tipsen på mat, godis, pyssel och julklappar som kommer göra din jul ännu mer magisk. Oavsett om du är sugen på att prova nya smaker, skapa vackra dekorationer eller hitta den perfekta presenten till dina nära och kära så har vi något för dig.

En djupgående guide för dig som funderar på att köpa ett hemlarm
En djupgående guide för dig som funderar på att köpa ett hemlarm
Aktuellt

Säkerhet hemma är inte bara en önskan – det är en nödvändighet. Med ett hemlarm sover du tryggt. Reser utan oro och ger nära och kära den ro de förtjänar. Investerar du i trygghet, investerar du i familjens välbefinnande.